Tietoa

Insinööritoimisto Konstru Oy

Insinööritoimisto Konstru Oy perustettiin v. 1993 jatkamaan Insinööritoimisto Juvan rakennesuunnittelutoimintaa pääkaupunkiseudulla. Perustajina olivat osa Juva Oy:n kokeneista suunnittelijoista.

Korjausrakentamiseen liittyvät suunnittelu- ja tutkimuspalvelut ovat olleet varsin vahvasti mukana alusta lähtien ja tällä hetkellä ne ovat selkeästi Konstrun päätoimialana.

Konstrun suunnittelijat ovat osallistuneet lukuisiin rakennusalan tutkimus- ja kehitysprojekteihin. Laaja kokemus ja pitkäaikainen yhteistyö alan eri toimijoiden kanssa ovat taanneet vankan pohjan suunnittelutoiminnalle ja sen kehittämiselle. Tärkein tavoite toiminnassamme on ollut tehdä suunnitteluratkaisuja, jotka antavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen rakennuksen koko elinkaari huomioon ottaen.

Yrityksen omistus on ollut koko ajan suunnittelutoiminnassa mukana olevilla henkilöillä. Vuonna 2015 suoritettiin sukupolvenvaihdos, jossa omistus siirtyi tehdyillä osakekaupoilla Mika Laitalalle, Joni Sundströmille ja Jari Monoselle.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai mahdollisesti kysyä tarjousta? Ota yhteyttä ja vastaamme sinulle ensi tilassa. Kerromme mielellämme teille lisää palveluistamme ja jaamme tuoreimpia referenssejä.